Pe baza competenţelor proprii și o vastă experienţă privind piaţa uleiurilor de motor și aditivilor pentru carburanţi, oferim o gamă largă de soluţii personalizate conform activităţilor dumneavoastră.

Orice schimbare a lubrifianţilor sau utilizarea la scară largă a tratamentelor pentru carburanţi și a uleiurilor ar trebui să fie precedată de consultarea experţilor cu privire la aplicaţia respectivă. Numai astfel se poate alege cel mai bun sistem. Inginerii cu experienţă de la Polytron vor fi încântaţi să vă ofere consultanţă cu privire la produsele potrivite pentru aplicaţia în cauză și, de asemenea, la întreaga noastră gamă de lubrifianţi și tratamente pentru carburanţi.

Polytron are o abordare eficientă și responsabilă în ceea ce priveşte asistenţa pentru clienţi și consultanţă de natură să asigure obţinerea unor rezultate bune. Această abordare include selectarea produsului adecvat sau conceperea unui produs adecvat, instruirea personalului cu privire la utilizarea produselor, un accent puternic pe Sănătatea și Securitatea în Muncă, management logistic și cunoașterea temeinică a pieţei.

Biodiesel și carburanţii noi reprezintă un domeniu de dezvoltare pentru Polytron, iar piaţa aditivilor de amestec este un domeniu pe care compania îl abordează în prezent. Polytron colaborează cu mai multe companii petroliere pentru a dezvolta amestecuri de motorină premium și biodiesel, și are un consultant disponibil pentru a discuta orice nevoi ale clienţilor în acest domeniu. Beneficiile analizei duratei de viaţă a produselor și economiile sunt avantaje integrante ale utilizării produselor Polytron pentru carburanţi şi uleiuri. Consultanţii noștri pot arăta în mod clar clientului cum să reducă nivelurile emisiilor, zgomotul și întreţinerea inerentă pe termen lung a infrastructurii dobândite prin utilizarea produselor Polytron.

Cerere oferta